Oğuz Kaan Kozar Başkan vekili oldu

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediyesi’nden bir heyetle birlikte Kent Ormanları Gezisi’ne katılmak için iki günlüğüne Lüleburgaz’dan ayrıldı.
Oğuz Kaan Kozar  Başkan vekili oldu  

 Başkan Gerenli’ nin Lüleburgaz’dan ayrılmasının ardından Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’na Kristal İş Sendikası Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olan CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Oğuz Kaan Kozar vekalet etmeye başladı.

Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Oğuz Kaan Kozar’ı dün CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi, Kültürel Etkinlikler ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı olan Ertan Bayer, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Darcan Yılmazoğlu, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ın Danışmanı olan Fuat Baldırlı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkan Vekilliği  bugün de devam edecek olan Oğuz Kaan Kozar’ı gün içinde iş arkadaşları ile birlikte bir çok isim ziyaret etti.

Öte yandan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin bugün akşam saatlerinde  Lüleburgaz’da olacağı Cumartesi günü yani yarın sabah da Lüleburgaz’da çok önemli bir toplantıya katılacağı öğrenildi.

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 06:07 tarihinde yazdırılmıştır.