İhtiyaçlarını kendileri seçip aldılar

Lüleburgaz’da ihtiyaç sahipleri, yardım faaliyetlerinde bulunan Gönüllü Anneler Grubu’nun deposundan ihtiyaçları olan ev eşyalarını seçerek aldılar.
İhtiyaçlarını kendileri seçip aldılar  

Lüleburgaz’da gönüllü yardım faaliyetlerinde bulunan Gönüllü Anneler Grubu, yardımseverlerden edindikleri ve depolarında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için tuttukları ev eşyalarını teslim etmek için ihtiyaç sahibi aileleri depolarına davet etti. İhtiyaç sahibi aileler, ihtiyacı olan ürünleri kendileri seçerek aldılar. Gönüllü melekler daha sonra bir tır dolusu eşyayı ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

İyilik dağıttılar

Çalışmalarına dair bilgiler veren Lüleburgaz Gönüllü Anneler Grubu Başkanı Münevver Ardagül “Lüleburgaz Belediyemizin Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne ve muhtarlarımıza ulaşan evlerinde yatmaya dahi mobilyası olmayan ailelerimizi tespit ederek bir tır dolusu ikinci el mobilyayı gönül depomuzdan yükledik ve ailelerimizin yüzlerini sizler sayesinde hep birlikte güldürdük. Aldığımız duaların verdiği huzurla günümüzü tamamladık. Rabbim tüm yardımseverlerimizden razı olsun. İyiler oldukça insanların hayata karşı umudu asla bitmez. Bu zor günlerde birlik olmanın önemi çok daha büyük. Pandemi süresince sizlerden aldığımız güçle yardımlarımıza hızla devam ediyoruz . Bu iş sadece gönül işidir” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 16:55 tarihinde yazdırılmıştır.