DEVA Partisi’nden gazetemize ziyaret

DEVA Partisi Kırklareli Kurucuları önceki gün Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
DEVA Partisi’nden gazetemize ziyaret  

 

 

Ziyarete DEVA Partisi Kırklareli Kurucu İl Başkanı Engin Turan ile birlikte Kurucu Heyeti  Mehmet Doğan, Yusuf Kaya ve Nigar Şişman eşlik etti.

 

Geçtiğimiz hafta Engin Turan’ın Kurucu İl Başkanlığında Kırklareli’nde faaliyetlerine başlayan DEVA Partisi’nin Kırklareli’nde yoğun bir ilgiyle karşılandığını söyleyen kurucu il başkanı Engin Turan, teşkilatlanma çalışmalarında sıranın ilçe teşkilatlarında olduğunu söyledi.

 

Kongre için her ilde mevcut ilçelerin yüzde 30’unda teşkilatın tamamlanmasının gerektiğini belirten Turan, sırayla Demirköy, Babaeski ve Kırklareli Merkez ilçenin ardından Kofçaz, Vize, Pınarhisar ve Pehlivanköy’de teşkilatları kuracaklarını kaydetti.

 

Teşkilatlanma çalışmalarında Lüleburgaz’ın en sona bırakıldığını belirten Turan, bunun nedeninin Lüleburgaz’ın en büyük ilçe olması olduğunu söyleyen DEVA Partisi Kırklareli İl Başkanı Engin Turan; “Her zaman Lüleburgaz’a özel bir yer verilmeli. Lüleburgaz Kırklareli’nin yükünü çeken bir ilçe. Trakya’nın göz bebeği olan bir yerde. Vatandaşlarla sürekli iletişim kuruyoruz. Üye olmak isteyen herkese kapımız açık” dedi.

 

Dertlere DEVA olmaya geldik

 

Türkiye’nin her yerinde vatandaşların ekonomik bir baskı altında söyleyen Turan; “Bu ekonomik baskıdan korunmanın yolu köylü, çiftçi ve üretime sahip çıkmak. Sorunların çözümü yerelden başlıyor. Bizler de yerelin nabzını sürekli tutarak, halkın sorun ve beklentilerine çözümler üreteceğiz. Halkın sorunlarına DEVA olmaya geldik” diyerek konuşmasını tamamlandı.

 

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’da ziyaret nedeniyle DEVA Partisi heyetine teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 01:48 tarihinde yazdırılmıştır.