Kent Ormanı’na “Vefalı” destek

Eski Hava Radar Komutanlığı’nda uzun yıllar görev yapan emekli astsubay Mehmet Ketmen, arazinin Lüleburgaz Kent Ormanı olarak Lüleburgaz Belediyesi’ne kiralanması sonucu elini taşın altına koyarak vefalı bir davranış sergiledi.
Kent Ormanı’na “Vefalı” destek  

Lüleburgaz halkına kazandırılacak olan Lüleburgaz Kent Ormanı vefalı bir davranışa sahne oldu. Lüleburgaz Kent Ormanı’nın “Hava Radar Komutanlığı” olduğu dönemde yaklaşık 10 yıl boyunca görev yapan emekli astsubay Mehmet Ketmen, Kent Ormanı’nda yapılacak çalışmalar için her türlü teknik bilgiyi vermeye hazır olduğunu bildirdi. 

Kent Ormanı’nın atıl durumdan kurtulacak olmasının kendisini mutlu ettiğini kaydeden Ketmen, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve beraberindeki teknik ekibe araziyi baştan aşağı gezdirdi. Bölgedeki önemli noktaları tek tek gösteren Ketmen, “Lüleburgaz Kent Ormanı için elimi taşın altına koymaya hazırım” mesajı verdi.

Başkan duyarsız kalmadı

Ketmen’in çağrısına duyarsız kalmayan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Ketmen’le birlikte Lüleburgaz Kent Ormanı’nda bir araya geldi. Beraberinde Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür ve teknik ekibin de hazır bulunduğu buluşmada Ketmen, arazideki önemli noktaları tek tek gösterdi. 

“Duyunca çok duygulandım” 

Eski Hava Radar Komutanlığı arazisinin Lüleburgaz Belediyesi tarafından 20 yıllığına kiralandığını duyunca çok duygulandığını kaydeden Ketmen, “Burada ben ve arkadaşlarım uzun yıllar görev yaptık. Burası bizim evimiz gibiydi. Arazi atıl hale gelip bu hale gelince içimiz kan ağlamıştı. Şimdi Lüleburgaz Belediyesi’nin burayı Lüleburgaz Kent Ormanı olarak halka kazandırmak için işe girişmesi beni ve arkadaşlarımı çok duygulandırdı” diye konuştu.

 “Desteğe hazırım” 

Arazideki önemli noktaları ve nereye nelerin yapılabileceğini tek tek gösteren emekli astsubay Ketmen, “Lüleburgazlılara kazandırılacak bu arazi için desteğe hazırım. Bütün bilgi ve birikimimi Lüleburgaz Belediyesi ile paylaşmaya hazırım” diye konuştu. Başkan Gerenli de Ketmen’in vefalı davranışından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 10:07 tarihinde yazdırılmıştır.