39 Burda’ya “Yıldızlı İşletme” sertifikası

Tüm dünyanın mücadele içinde olduğu küresel salgın Covid-19’a karşı alınan tedbirlere uyarak yapılan denetimlerden tam puan alan 39Burda AVM, yıldızlı işletme sertifikasının sahibi oldu.
39 Burda’ya “Yıldızlı İşletme” sertifikası  

Kırklareli Valiliği ve İl Ticaret Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonla geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda tedbirlere dair gerçekleştirilen denetimlerden başarıyla geçen işletmeler için ödül töreni düzenlendi.

Lüleburgaz’da bulunan Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi, 39Burda AVM de sertifikanın sahibi oldu. 39 Burda Alışveriş Merkezi adına Operasyon Şefi Erkan Arslan, “Yıldızlı İşletme” belgesini Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’den teslim aldı.

39Burda AVM’de, Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için de ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları uygulanıyor. İçeride kaç kişinin bulunduğu kurulan kamera sistemiyle eş zamanlı olarak tespit ediliyor. İklimlendirmede %100 taze havalandırma kullanılıyor. İklimlendirme cihazları, taze hava girişi sağlayan klima santrallerinin değişimi ve dezenfeksiyonu ile %100 taze hava 24 saat korunuyor, ziyaretçiler sağlıklı nefes alıyor. 39 Burda’da zorunlu maske uygulaması sürerken ziyaretçi yoğunluğunun olduğu bölümlerde rutin dezenfeksiyon işlemlerinin artırılması ve devamlı kontrol edilmesi için özel hijyen ekipleri bulunuyor. Mağazaların düzenli olarak denetlendiği 39 Burda Alışveriş Merkezi’nde uzun süre koruma sağlayan Nano-Clean uygulaması da yapılıyor. Alışveriş merkezinin görünür alanlarında yer alan dezenfektan üniteleri danışma bankosundan da temin edilebiliyor.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 15:26 tarihinde yazdırılmıştır.