Set Sokak yenilendi

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Deresi boyunca ilerleyen ve yoğun taşıt trafiğinin yaşandığı Set Sokak’ı boydan boya yeniledi.
Set Sokak yenilendi  

Lüleburgaz Belediyesi, şehrin birçok noktasında gerçekleştirdiği alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, taşıt trafiğinin yoğun olduğu Set Sokak’ı boydan boya yeniledi.

Lüleburgaz’ı Pınarhisar’a bağlayan yolda ekipler 950 metrelik asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. 

Sürücü güvenliği dikkate alındı

Alternatif yol yapıldığında Tarihi Taş Köprü’nün yayalaştırılma projesi çerçevesinde taşıt trafiğine kapatılacak olan yol, söz konusu yol yapılana kadar kullanımda olacak. Bu nedenle kış aylarında yolda daha fazla bozulma olması sonucunda meydana gelebilecek kazaların da önüne geçmek isteyen Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yolu yenileme için kolları sıvadı. Sürücülerin ve diğer vatandaşların gerek sosyal medya gerekse de Lüleburgaz Belediyesi’ne bizzat başvurarak gerçekleştirdiği yenileme talebini dikkate alan ekipler, alternatif yol yapılana kadarki süreçte sürücülerin daha konforlu ve güvenli bir sürüş içinde olması için yolu yeniledi.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 09:54 tarihinde yazdırılmıştır.