Lüleburgaz, Önder için seferber oldu

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından lösemi teşhisi konulan 80.Yıl Ortaokulu Öğretmeni Sümeyra Öztürk’Ün oğlu Önder için kan bağışı kampanyası düzenlenmişti.
Lüleburgaz, Önder için seferber oldu  

 Kongre Meydanı’nda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Murat Gerenli,  Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Önder Porsuk ve birçok Lüleburgazlı bağışta bulunarak destek oldu.

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız, minik Önder ve acil kan ihtiyacı bulunan tüm hastalar için yapılan bağışlardan dolayı teşekkür etti. Başkan Gamsız açıklamasında “Kampanyamıza Kaymakamımız Salih Yüce ve eşi, Belediye Başkanımız Murat Gerenli, Milli Eğitim Müdürümüz Cihan Erdem, İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Önder Porsuk ve birçok Lüleburgazlı bağışta bulunarak destek oldu. Türk Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş’ te kampanyamızın son gününde bizleri yalnız bırakmadı. Kampanyamız süresince 250 kan, 257 kök hücre bağışı toplanılması sağlandı. Lüleburgaz 80. Yıl Ortaokulu öğretmeninin oğlu ve tüm kök hücre ve kan bağışı bekleyen hastalarımız için desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz. Ayrıca kampanyamız süresince Lüleburgaz 80. Yıl Ortaokulu öğretmenleri çadırımızda çalışma arkadaşlarımıza destek sağladıkları için kendilerine çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 14:50 tarihinde yazdırılmıştır.