“Dere toplantısına davet almadım”

AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz Deresi ile ilgili yapılan toplantıya davet almadığını belirtti.
“Dere toplantısına davet almadım”  

Lüleburgaz’da 10 Eylül 2020 Perşembe günü Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu tarafından “Dere” toplantısı düzenlenmişti.

Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde düzenlenen toplantının ardından Emek ve Demokrasi Platformu tarafından toplantıya davetli olup ta katılmayan 4 il genel meclis üyesi ve muhtarlara konunun önemi ile ilgili tekrar bilgi verilmesi kararı alınmıştı.

Açıklamaya müteakip AK Partili Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu’dan açıklama geldi. Tuzcu yaptığı açıklamada toplantıya davet almadığını; toplantı sonrası şahsına yönelik yapılan açıklamaların kasti olduğunu ve platformun toplantılarına katılmayacağını belirtti.

Tuzcu açıklamasında şunları söyledi;

“Söz konusu toplantı ile ilgili bir davet almadım. Herhangi bir kişi tarafından aranmadım. Gazetenizde gördükten sonra bilgim oldu. Davet almadığım bir toplantı ile ilgili şahsıma bilgi verilmesi kararı alınmış ve ardından medyaya servis edilmiş. Bu doğru bir iş değil.

Ben; Lüleburgaz ve Kırklareli’nin her köşesi ile ilgili olumlu olacak her karara destek veririm. Çağrıldığım her toplantıya da icabet ederim. Üzerime düşen her görevi de yapmaya özen gösteren birisiyim. Toplantı sonrası yapılan açıklamayı kasti olarak görüyorum. Bu nedenle bu platform tarafından düzenlenecek hiçbir toplantıya katılmayacağımı buradan ilan ediyorum”

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 09:47 tarihinde yazdırılmıştır.