Okullar ve İstiklal Caddesi’nde ikinci aşamaya geçildi

Okullar ve İstiklal Caddeleri’nin altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayan Lüleburgaz Belediyesi, söz konusu caddelerde son aşama olan aşınma asfaltı döküm işlemlerine başladı.
Okullar ve İstiklal Caddesi’nde ikinci aşamaya geçildi  

Kentin dört bir yanında altyapı ve üstyapı faaliyeti içerisinde olan Lüleburgaz Belediyesi, geçtiğimiz ay asfalt çalışması gerçekleştirdiği Okullar Caddesi’nde ikinci aşamaya geçti. Ekipler Okullar Caddesi’nde aşınma asfaltı dökümü işlemini tamamladı. Okullar Caddesi’nin ardından sırasıyla Acı Çeşme Sokak ve İstiklal Caddesi’nin de aşınma asfaltı tabakaları serilmesine devam edilecek.

Etap etap kapatıldı

Okullar Caddesi’ne aşınma tabakası dökülmeye başladı. Etap etap yapılacak çalışmalar hafta içinde tamamlanacak. İlk etapta Derman Hastanesi ile Bercadia arasındaki yola aşınma tabakası döküldü.

Sırada İstiklal Caddesi var

Okullar Caddesi’ndeki aşınma asfaltının dökümünün tamamlanmasının ardından ise sıra İstiklal Caddesi’ne geldi. Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İstiklal Caddesi’ni boydan boya trafiğe kapatacak. Terminali kullanmak isteyen otobüs şoförleri ve özel araç sahipleri D-100 üzerinde yol boyunda uygun yerlerde bekleme yapabilecek. Aşınma asfaltının dökümünün tamamlanmasının ardından İstiklal Caddesi tekrar trafiğe açılacak. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 14:50 tarihinde yazdırılmıştır.