Millet Caddesi’ne önlem alındı

Lüleburgaz Belediyesi sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Millet Caddesi’ndeki trafik levhaları ve uyarı işaretlerini yeniledi.
Millet Caddesi’ne önlem alındı  

Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanında altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürürken sürücü ve yayaların güvenliği için de harekete geçti. Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda daha önce sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Millet Caddesi ile Eski Müsellim Caddesi kesişiminde çalışma başlattı. 

Aşırı hız yavaşlatıcılar konuldu

Belediye ekipleri bu doğrultuda Millet Caddesi ile Eski Müsellim Caddesi kesişimine aşırı hızla giden sürücüleri yavaşlatmak için “aşırı hız yavaşlatıcıları” yerleştirdi. Bununla da yetinmeyen ekipler kavşak noktasına yakın bölgeye yaklaşık 50 metre boyunca trafik uyarı işaretleri ile asfalta uyarı yazıları yerleştirdi.

Çalışmalarımız devam ediyor

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra yaya ve sürücülerin de güvenliğini almaya devam ettiklerini vurguladı. Başkan Gerenli, “Kentimizin dört bir yanında altyapı ve üstyapı çalışmalarımız sürerken diğer yandan sürücülerimizin ve yayalarımızın can güvenliği için hız kesici ve trafik işaretlemeleri çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 13:44 tarihinde yazdırılmıştır.