“İyilik, Lüleburgaz sınırlarını aştı”

Lüleburgaz’ın sevilen esnaflarından “İbo Izgara Evi 39”, sosyal medya üzerinden çekiliş yaparak verdiği hediyelerle korona virüs nedeniyle ekonomik olarak zor günlerden geçen vatandaşları mutlu etti.
“İyilik, Lüleburgaz sınırlarını aştı”  

Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde faaliyet gösteren İbrahim Uçaral’ın sahibi olduğu “İbo Izgara Evi 39” 30 Ağustos tarihinde işletmenin sosyal medya hesaplarından çekiliş gerçekleştirdi. İşletme sahibi İbrahim Uçaral, gerçekleştirdiği büyük çekilişle 1 adet buzdolabı, 2 adet ütü, 3 adet powerbank hediye ederken 20 kişiye köfte ekmek ayran ve 10 kişiye de 10’ar adet midye dolma ikram etti.

Salgın, iyiliğe engel olamadı

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlarımız ve esnaflar ekonomik olarak zor günlerden geçerken İbo Izgara Evi’nin düzenlediği kampanya vatandaşları mutlu etti.     

Salgın zamanlarında yaşanan zorlu ekonomik sürece rağmen vatandaşlara destek olma amaçlı düzenlenen iyilik içeren kampanya, vatandaşlardan alkış aldı.

Lüleburgaz sınırlarını aştı

“Seversem Abartırım, Sıkıntı Yok” sloganıyla hizmet veren işletmenin Facebook ve Instagram hesapları üzerinden tüm Türkiye’ye açılarak yaptığı çekiliş 25 bin kişiden etkileşim aldı. Çekilişin talihlerine hediyeleri kargo üzerinden ya da bulunduğu şehrin mağazasından teslim edilecek.

Konuyla ilgili olarak İbrahim Uçaral “ Pandemi nedeniyle vatandaşlarımız zor günlerden geçiyor. Biz de elimizden geldiğince bu süreçte vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız çekilişle hediyelerimizi dağıttık. Her hediye için ayrı ayrı çekiliş yaptık ve süreler verdik.” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 09:43 tarihinde yazdırılmıştır.