Ali Koca’da muhtarlara veda ziyaret

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Lüleburgaz’da 6,5 yıl görev yaptıktan sonra Kırklareli Merkez’e İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı.
Ali Koca’da muhtarlara veda ziyaret  

Tayini çıktıktan sonra da veda ziyaretleri gerçekleştirilen Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca dün, Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyesi Lüleburgaz muhtarları ile vedalaştı.

Ali Koca’yı dernek binasında Derneğin Lüleburgaz Şube Başkanı olan Lüleburgaz Dere Mahallesi Muhtarı Nuri Yavuz İşçioğlu karşıladı.

Dernek binasında bir konuşma yapan Lüleburgaz İlçe Emniyet  Müdürü Ali Koca; “Lüleburgaz’da görev yaptığımız süre içerisinde iyi bir işbirliği içerisinde koordineli çalıştık. Birçok sorunu çözdük. Sizlere teşekkür ediyorum. Allaha ısmarladık.” Dedi.

Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı Lüleburgaz Şube Başkanı ve Dere Mahallesi Muhtarı Nuri Yavuz İşçioğlu; “Sizler de bizlerin tüm sorunlarının çözülmesinde yardımcı oldunuz. Biz de sizlere teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 16:12 tarihinde yazdırılmıştır.