Belediyeden Kaymakam’a VEFA gecesi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Lüleburgaz’dan Çukurova’ya tayin çıkan Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ve eşi Belgin Kaya için vefa yemeği düzenlendi.
Belediyeden Kaymakam’a VEFA gecesi Yemeğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları,  Leyla Güncer, Gökhan Kaya Atay, Erol Özgür, Lüleburgaz Garnizon Komutanı Piyade Albay Çetin Sucu, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Gökçen ile bazı belediye meclis üyeleri, Lüleburgaz merkez mahalle muhtarları ve oda başkanları katıldı. 

Gecede Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Eşi Eczacı Aysu Gerenli masaları dolaşarak herkese “Hoş geldiniz” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Biz vedaları sevmiyoruz. Değerli Kaymakamımız da vedaları sevmediğini söyledi. O nedenle biz bu geceye Veda Gecesi değil Vefa Gezesi  diyoruz.  Kendisi çok zor zamanlarda Lüleburgaz Kaymakamlığı yaptığı yaptı. Verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür plaketi vermek istiyoruz” diyerek Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ve eşi Belgin Kaya’yı sahneye davet etti.

Sahneye çıkan Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’ da yaptığı konuşmada; “Lüleburgaz ve Trakya çok farklı bir yer. Daha önce hiç gelmemiştim, hiç Trakyalı arkadaşım da olmamıştı.  Kafamda belirsizlikle gelmiştim. Ama iyi ki gelmişim diyorum. Lüleburgaz’ın normal olarak gezilecek bir yeri yol ama insanları çok iyi, çok eğitimli ve çok demokrat. Türkiye’nin başka yerlerinde olsam zor geçireceğim 15 Temmuz Darbe Girişimi, 4 tane seçim, CORONA salgını gibi olayları kolaylıkla aştık. Ben Malatyalıyım. Ama Çukurova’ya Lüleburgazlı Kaymakam olarak gidiyorum. Sizin orada bir hemşeriniz olduğunu unutmayın” dedi.

Konuşmalar ve karşılıklı hediyelerini takdiminin ardından gece sona erdi.

Ertan BAYER 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 11:43 tarihinde yazdırılmıştır.