Hürfikir’den Kaymakam’a ziyaret

Gazetemiz Hürfikir’in İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan, dün Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’yı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.
Hürfikir’den Kaymakam’a ziyaret  

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Hürfikir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan; “2015 yılından bu Lüleburgaz’da hizmet veren Kaymakamımız Sayın Mustafa Kaya’nın tayini Adana Çukurova’ya çıktı. Kendisi 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü Lüleburgaz’dan ayrılacak. Lüleburgaz’da görev yaptığı 5 yıllık süre içerisinde 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi, CORONAVİRÜS COİVT 19 Pandemisi gibi hassa olaylar yaşadı. Vatandaşlarımız ve kurumlarla iyi diyalog kurup herkese eşit davranarak örnek bir yönetim anlayışı gösterdi. Bu nedenle kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Lüleburgaz Kaymakam Mustafa Kaya’da;”Lüleburgaz’da kaldığım 5 yıllık süre içerisinde Lüleburgaz halkının eğitimli ve demokratik yapıda bizlerin için kolaylaştırdı. Başta Hürfikir olmak üzere yerel gazetelerimiz halkımızla yöneticiler arasında köprü görev kurdu. Ben de Lüleburgaz halkın demokratik, sevecen ve devletine saygılı  yapılandan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ertan BAYER 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 15:42 tarihinde yazdırılmıştır.