CHP ve İYİ Parti kadınlar için tek yürek

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları, İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde hepimizin içini yakan Pınar Gültekin cinayeti sonrası kadınlar için tek yürek oldu.
CHP ve İYİ Parti kadınlar için tek yürek  

CHP İlçe Kadın Kolu Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ve Kadın Kolu yöneticileri, ilçemizin tek kadın siyasi parti başkanı olan İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş ve yönetimini ziyaret etti.

Görüşmede geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin’in başına gelenlerden sonra bir kez daha gündeme gelen kadın cinayetleri, bunların sona ermesi için yapılması gerekenler, kadın hakları konusunda atılması gereken adımlar, iki parti arasındaki ittifak gibi konular ele alındı.

Lüleburgaz’ın tek kadın siyasi parti başkanı olarak kadın hakları konusunda desteği istenen İYİ Parti İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş, kadın konusunda her konuda her zaman destek olacağını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş “İttifak Ortağımız CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ve yönetimi ziyaretimize geldi.

İlçemizde tek kadın ilçe başkanı olarak “kadın” ile ilgili her konuda ve her zaman yanlarında olduğumu beyan ettim. Başta Sayın Başkan Güzeri Hanım olmak üzere yönetimine nazik ziyaretleri İçin teşekkür ederiz.” dedi.

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 05:08 tarihinde yazdırılmıştır.