Lüleburgazlı esnaftan yapılandırmaya büyük ilgi

Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi tarafından geçtiğimiz hafta kooperatife olan borçların yapılandırması ile ilgili önemli bir duyuru yapılmıştı.
Lüleburgazlı esnaftan yapılandırmaya büyük ilgi  

Kooperatiften yapılan duyuruda “ 30 Haziran 2020 tarihinden önce Kooperatif takibine intikal eden ya da icrada olan borçlar için yapılandırma başlamıştır. Son gün 31 Ağustos 2020 tarihine kadar kooperatife başvurmanızı önemle rica ederiz” denilmişti.

Kooperatif tarafından yapılan duyurudan sonra Lüleburgaz esnafı yapılandırmaya büyük ilgi gösterdi.

Tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan CORONAVİRÜS COVİT 19’a karşı alınan tedbirler kapsamında birçok işyerinin kapandığını belirten Lüleburgaz esnafı; “Bu süre içerisinde yöneticilerden yeteri kadar destek göremedik. Ancak imdadımıza Lüleburgaz Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan yetişti. Çıkardığı kredi ile bir çok esnafımızın ayakta kalmasını ve eve ekmek götürmesini sağladı. Şimdi de böyle bir yapılandırma çıktı. Bu yapılandırma ile ekonomik olarak yaşadığımız yıpranmadaki yaralarımızı biraz olsun saracağız. Bizler için tüm imkanları kullanan Kooperatif Başkanı Fahri Özkan’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Lüleburgaz Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan da yaptığı açıklamada;“Amacımız esnafımıza elimizden gelen desteği vermek. Bu yapılandırmadan ihtiyacı olan tüm esnafımızın faydalanmasını istiyoruz.  31 Ağustos’a kadar yapılandırma müracaatlarımız sürecek” dedi.,

 

Ertan BAYER

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 10:58 tarihinde yazdırılmıştır.