Sanayi esnafının mağduriyeti giderildi

Köprübaşı Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Aytan, yaşanan su baskınlarının ardından sanayi sitesi esnafının yaşadığı mağduriyetin gideren Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye ve Lüleburgaz Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Sanayi esnafının mağduriyeti giderildi  

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan yoğun yağış nedeniyle Köprübaşı Sanayi Sitesi’nde ki bazı dükkanları su basmış, esnaf mağdur olmuştu. Yaşanan gelişme üzerine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli; Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve teknik ekiple beraber köprübaşı Sanayi sitesini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlemiş ve çözüm önerilerini görüşmüştü.

Bunun ardından Köprübaşı Sanayi Sitesi’nde ilk olarak rögarlar temizlendi, yağmur su kanallarına beton atılarak kırık büzler yenilendi.

Köprübaşı Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Aytan, yaşanan sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret ederek sanayi esnafının sorunlarını dinleyen ve sorunlarının çözümünün sözünü veren Başkan Gerenli’ye yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Mustafa Aytan “ Yapılan çalışmalar için şahsım ve Köprübaşı Sanayi Sitesi esnafları adına başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Murat Gerenli olmak üzere ilgili birim müdürleri ve çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 04:30 tarihinde yazdırılmıştır.