Uğur Kurs Merkezi’nden Yerel Basın’a 24 Temmuz kahvaltısı

2020-2021 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerle buluşacak olan Lüleburgaz Uğur Kurs Merkezi, 24 Temmuz Basın Bayramı olması nedeniyle Lüleburgaz basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Uğur Kurs Merkezi’nden Yerel Basın’a 24 Temmuz kahvaltısı  

2020-2021 eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklarını sürdüren Lüleburgaz Uğur Kurs Merkezi, 15 Ağustos 2020 tarihinde öğrencileriyle buluşmanın heyecanını yaşayacak. Yeni yüzler ve doğru bir eğitim modeliyle öğrencilerini hem sınavlara hazırlayan hem de okul döneminde derslerine takviyede bulunan Uğur Kurs Merkezi,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı olması dolayısıyla 21 Temmuz Salı günü basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Basın mensuplarını ağırlayan Kurum Müdürü Çağlar Akgül ve Müdür Yardımcısı Buket Demiral, 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırıldığını ve bu tarihin Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlandığını belirterek basın mensuplarının halkı bilgilendirme görevini yerine getirmek için büyük bir özveriyle çalıştığını ifade ettiler.

Basının toplum üzerindeki etkilerine de değinen Kurum Müdürü Çağlar Akgül; “ Bilindiği üzere 24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. Günümüzde ise artık basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Kurum müdürü Sn. Çağlar Akgül; Görevlerini titizlikle ve özveriyle yapan basın mensuplarımızı Lüleburgaz Uğur Kurs Merkezi olarak kahvaltıda ağırlamaktan gurur duyar ve özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının günlerini kutlarız” dedi.

Uğur Kurs Merkezi, tüm sınav gruplarında öğrenci kabul ederek öğrencileri sınavlara hazırlamasının yanı sıra ders ve okul sınavlarına takviyede bulunacak.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 23:20 tarihinde yazdırılmıştır.