Kongre Meydanı’nda 15 Temmuz nöbeti

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olması dolayısıyla düzenlenen programda 15 Temmuz şehitleri için anma nöbeti tutuldu.
Kongre Meydanı’nda 15 Temmuz nöbeti  

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Lüleburgaz Belediyesi’nin organizasyonuyla Kongre Meydanı’nda düzenlenen etkinlik saat 20.00’da başladı. Etkinliğe Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Gökçen, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, kurum müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin, AK Parti Gençlik Kolu Başkanı Abdussamed Kayalı ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Programında; 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ terör örgütünün devleti ele geçirmeye yönelik darbe girişimine ve o gün Türk milletin gösterdiği kahramanlıkları gösteren videolar izlendi. O gün hissedilen duygular, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla paylaşıldı.

Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Kongre Meydanı’nda sona eren programın ardından 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece 00.13’te sala okundu.

AK Partili gençler 16 Temmuz sabahı 04.00 sıralarında Lüleburgaz gişelerine giderek 15 Temmuz gecesini yad etti.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 22:08 tarihinde yazdırılmıştır.