Emekli maaşları bayram ikramiyeleriyle beraber ödenecek

Milyonlarca emeklinin Ağustos ayı başında hesaplarına yatırılması gereken emekli maaşları Temmuz ayı sonunda alacakları bayram ikramiyeleriyle beraber hesaplarına aktarılacak.
Emekli maaşları bayram ikramiyeleriyle beraber ödenecek  

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla emeklilerin hesaplarına 1000 TL bayram ikramiyesi yatacağının müjdesini vermişti. Emekliler, Ağustos ayına dair alacağı maaşlarını da bayram ikramiyeleriyle beraber alacak.

Bakan Selçuk Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşların ağustos ayına ilişkin aylıklarının, Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle temmuz aylık farkının, ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin birlikte ödeneceğini belirtti.

Buna göre; zamlı temmuz aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyeleri SSK emeklilerinin hesaplarına 17-26 Temmuz arasında, Bağ-Kur emeklilerin hesaplarına 25-28 Temmuz arasında yatacak.

Bu kapsamda Ziraat Bankası'ndan her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz'da, 3. 4. ve 5. gününde aylıklarını alanlara da 29 Temmuz'da ödemeler gerçekleştirilecek. Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilere ise 28 Temmuz'da ödeme yapılacak.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 20:15 tarihinde yazdırılmıştır.