Doğacak bebek için el ele verdiler

Lüleburgaz’da yardımseverlerden topladıkları ev eşyası, kıyafet, oyuncak gibi bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran Gönüllü Anneler Grubu, bebek sahibi olmaya hazırlanan ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.
Doğacak bebek için el ele verdiler  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gönüllü Anneler Grubu’nun Başkanı Münevver Ardagül “Bugün de Gönüllü Anneler olarak bizlere ulaşan ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındaydık. Öncelikle bir kardeşimin cuma günü bir erkek bebeği olacakmış bizlere ulaştılar ve siz yardımseverlerimizle birlikte dünyaya gözlerini açacak bebişimizin tüm ihtiyaçlarını karşıladık ve güzel annemize bizzat giderek teslim ettik.

Daha sonra bir ailemizin evinde hiç eşyası yoktu yatak odası oturma odası ve halıları sizlerden gelen eşyalardan temin ederek ailemize ulaştırdık.

Son olarak ta siz yardımsever ailelerimizin evlerinden ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmamızı istediğiniz ev eşyalarını toparlayıp depomuza koyduk. Güzel ve tatlı bir yorgunlukla bugünümüzü de çok şükür ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini gülümseterek tamamladık

Rabbim tüm güzel yüreklerden razı olsun. Herşey önce sevgiyle başlar. Gönüllü Anneler olarak bizlerin her zaman yanında olan siz yardımseverlerimize çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 19:18 tarihinde yazdırılmıştır.