Serdar Türker’den doğalgaz cevabı

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, “Doğalgazı Kaynarca’ya biz getirdik” diyerek projeyi üstlenmeye çalışanlara cevap verdi.
Serdar Türker’den doğalgaz cevabı  

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, doğalgazın beldeye ulaştırılacağını söyledikten sonra doğalgazı kendileri getiriyormuş gibi açıklama yapanlara cevap verdi. Başkan Serdar Türker açıklamasında “Doğalgaz geliyor diye açıklama yapınca , bazıları hemen Kaynarcamıza gelip fotoğraf çektirmiş ve sanki Doğalgazı kendileri getiriyormuş gibi açıklama yapmışlar.

Çok ilginçtir ki, Kaynarca, Pınarhisar, Üsküp ve Ahmetbey ‘in doğalgaz projeleri GAZDAŞ tarafından 2016 yılında onaylanmış ve yatırım programına alınmıştır. Biz 2015 yılından itibaren resmî olarak GAZDAŞ ile görüşüyoruz.

GAZDAŞ özel bir şirkettir, gaz satarsa para kazanacaktır ve yeni pazarlar bulması gereklidir, ancak bunu bile halka farklı anlatmak için türlü türlü algılar yapmaya çalışıyorlar.

Halkımız, kimin doğruları söylediğini, kimin de her projeyi sahiplendiğini çok iyi biliyor.

Biz ektiğimiz projeleri şimdi biçiyoruz, daha çok proje biçeceğiz , ancak öyle hazıra konup ta; “Doğalgazı biz getirdik” demekle bu işler olmuyor , hiç olmazsa bizden önce bu işe emek verip projeyi onaylatanlara da bir teşekkür edelim denilebilirdi , biraz saygı ve teşekkür beklemek bizim hakkımız diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 04:21 tarihinde yazdırılmıştır.