Üreten şehir Kaynarca

Pınarhisar’ın Kaynarca beldesinde meşhur Kaynarca kuru fasulyesinin ekimine başlanıldı. Kaynarca Belediyesi’nin girişimiyle beldede üreten bir toplum ve markalaşan ürünler yaratmak amacıyla organik tarım, arıcılık, seracılık, hayvancılık, Tarihi Taş Değirmen Mısır Unu konularında üretime başlanacak.
Üreten şehir Kaynarca  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker “ 4 bin metrekarelik belediyemize ait alanımızda organik tarım, üreten toplum, kooperatifleşme çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Tarım Kredi Kooperatifi Müdürümüz Emre Nurdan Bey’le proje geliştiriyoruz. Meşhur Kaynarca fasulyesini ve diğer ürünlerimizi ekeceğiz. Halkımızın gelirlerini artırmayı, doğal ve organik beslenmeyi, Kaynarcamızı tanıtmayı amaçlıyoruz.

Meşhur Kaynarca Kuru Fasulyesi ekimi için yoğun mücadele veren, Meclis Üyemiz Sayın Yalçın Tali’ye, Emekçi Personelimiz Dilaver Çetin’e , tüm Belediye Personelimize ve projelerimize destek veren Kaynarca Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Emre Nurdan Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Kaynarca Belediyesi

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 22:58 tarihinde yazdırılmıştır.