Gönüllü Anneler “gönül köprüsü” kurmaya devam ediyor

Lüleburgaz’da yardımseverlerin bağışladığı kullanılabilir durumdaki ev eşyalarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran Gönüllü Anneler Grubu, evinin tüm eşyalarını bağışlayan bir yardımsever bir ailenin kendilerine ulaştırdığı eşyaları ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.
Gönüllü Anneler “gönül köprüsü” kurmaya devam ediyor  

İhtiyaç sahibi birçok aileye yardım elini uzatan Lüleburgaz Gönüllü Anneler Grubu, yardımlarını sürdürüyor. Kadın Kooperatifi bünyesinde faaliyet gösteren Grubun Başkanı Münevver Ardagül “Lüleburgaz Gönüllü Anneler olarak bugün yardımsever bir ailemizden ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak üzere evinin tüm eşyalarını bizlere bağışladı.

Kadın kooperatifinin bünyesinde sosyal hizmetler ve Lüleburgaz belediyemizin bizlere sunduğu desteklerle birlikte birçok ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştık ve bundan sonra da yılmadan ulaşmaya devam edeceğiz.

Bundan sonra ki hedefimiz bu eşyaları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak. Öncelikle üniversitesi öğrencilerimize eşya konusunda bizlere ya da Lüleburgaz Belediyemizin Sosyal Hizmetler Kurumuna başvuran kardeşlerimize, ailelerimize elimizden gelen; onların ihtiyaçları olan eşyalarımızı seve seve ulaştıracağız.

Bu çıktığımız gönül yolunda yanımızda olan bizlere inanan güvenen herkese tüm Gönüllü Anneler adına teşekkür ederim. Bu iş sadece gönül işidir, çıkar, menfaat göz etmeden yapılıyor; önemli olan da bu. İyilik bulaşıcıdır” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 16:30 tarihinde yazdırılmıştır.