Kahvecilerden Başkan Gerenli’ye teşekkür ziyareti

Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı tarafından Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye ziyaret gerçekleştirildi.
Kahvecilerden Başkan Gerenli’ye teşekkür ziyareti  

Lüleburgaz Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, yönetim kuruluyla birlikte 30 Haziran 2020 Salı günü 11.00’da Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Belediye Başkan Yardımcılarını ziyaret ederek pandemi sürecinde ekonomik yönden zor günler geçiren kahveci esnafına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin makamında gerçekleşen ziyaretle ilgili konuşan Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım “ Belediye Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz; pandemi sürecinde esnafımıza çok yardımcı oldular. Bu yüzden kendilerine teşekkür etmek için bugün burada bulunuyoruz. Belediyemiz bizlerden gerek maddi, gerek manevi desteklerini esirgememişlerdir. Kendilerine esnafımız adına tekrardan çok teşekkür ederiz. Bu zor süreci atlatmamıza yardımcı oldular” diye konuştu.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Nazif Kıvılcım ve ekibine teşekkür etti.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 08 Mayıs 2024, 03:06 tarihinde yazdırılmıştır.