Başkan Memiş, TFF 2.Lig’i değerlendirdi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor Kulübünün Başkanı Adem Memiş, liglerin 18 Temmuz’da kaldığı yerden devam etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Memiş, TFF 2.Lig’i değerlendirdi  

Başkan Adem Memiş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Liglerin devam edilmesine karar verildi, herkes farklı şeyler söylüyor ama artık karar verildi. Bizler de TFF’nin kararına saygı duyup maçlarımızı oynayacağız. Futbolcularımıza iki-üç hafta önce bir program vermiştik, bu programa göre idman yapmalarını istedik. Futbolcularımızda gerekli hazırlıklarını yapmışlardır, sabah tesislerimizde yapılacak Korona Virüs testinin ardından idmanlarımız başlayacak ve kalan 6 maçı yeni normal kurallarına uygun bir şekilde oynayacağız. Ligdeki durumumuz belli ancak futbolcularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarından eminim. Son maçlarda galip gelip 2. Ligdeki ilk senemizi güzel yerlerde tamamlamak istiyoruz.

Kaptanlarımız ve bazı futbolcularımız ücretlerinde indirime gidip kalan maçlarda hiçbir ücret talep etmeyeceklerini belirtmişlerdi. Ben yeniden futbolcularımıza bu jestten dolayı teşekkür ediyorum. Futbolu gerçekten çok özledik, gelecek sezon için planlamamız devam ediyor. Bir sonraki sezonda üst sıraları, Play Off’u zorlayacak bir takım kurmak istiyoruz ama şuan ki önceliğimiz bu sezonu iyi bir şekilde tamamlamak. Dediğim gibi ilerleyen günlerde teknik ekibe, tüm futbolculara, personellere Covid-19 testi yapılacak. İnşallah herhangi bir pozitif sonuca rastlanmazsa idmanlarımıza başlayacağız, ben kalan 6 maçta hocalarıma ve futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum.”

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 15:42 tarihinde yazdırılmıştır.