Çobanoğlu Optik’ten son teknoloji hizmeti ve yeni işletmenin müjdesi

Lüleburgaz’da 30 yılı aşkın bir süredir İstanbul Caddesi’nde hizmet veren ve işadamı Raif Çobanoğlu’nun sahibi olduğu ÇOBANOĞLU OPTİK, son teknoloji ESSİLOR SMART TABLE cihazını hizmete sundu.
Çobanoğlu Optik’ten son teknoloji hizmeti ve yeni işletmenin müjdesi  

ÇOBANOĞLU OPTİK’in satın aldığı ESSİLOR SMART TABLE, müşterilerin göz odak noktalarını sıfır hata ile ölçümlerken, aynı zamanda çerçeve similasyonu ile müşterilerine model seçimi konusunda da yardımcı oluyor.

 

ÇOBANOĞLU OPTİK sahibi RAİF ÇOBANOĞLU, makine ile ilgili bilgi verirken yaptığı açıklamada; “Müşterilerimize her zaman olduğu gibi en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz.  Yeni makinemiz ESSİLOR SMART TABLE, ikisi bir arada diye tabir ettiğimiz Progressive gözlük camları için müşterilerimizin odak noktalarını sıfır hata ile ölçümlemekte ve müşterilerimizin güneş ve optik çerçeve seçimleri sırasında makinemiz ile yaptığımız çekimler en sağlıklı ve en uygun modeli belirlemede yardımcı olmaktadır.” Dedi.

 

RAFİ ÇOBANOĞLU, ayrıca yeni işletmenin müjdesini verdi. Lüleburgaz Yeni Devlet Hastanesi karşısında Hanife Çobanoğlu ve Ünal Birdal ortaklığında açılan RAİF ÇOBANOĞLU OPRİK ile halkımızın hizmetine girdiklerini söyledi.

 

 

Ertan BAYER

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 12:43 tarihinde yazdırılmıştır.