Aydın “ Lüleburgaz tercihi ile yüzleşiyor”

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Ömer Aydın, 21 Haziran 2020 Pazar günü gerçekleşen yoğun yağışın ardından Belediye Başkanı Murat Gerenli ve yönetimine seslendi.
Aydın “ Lüleburgaz tercihi ile yüzleşiyor”  

Lüleburgaz’ın yoğun yağıştan etkilenerek göle dönmesi üzerinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Partili belediye meclis üyesi Ömer Aydın, Lüleburgaz’ın tercihi ile yüzleştiğini söyledi.

Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “ Lüleburgaz her sıkıştığınızda “Atatürk” isminin ve “Bilim” sözcüğünün arkasına saklanarak yöneteceğiniz bir kent değildir.

Lüleburgaz sosyal medya paylaşımları ile yönetilecek ve yön verilecek bir kent değildir.

Lüleburgaz, uzun yıllar hak ettiği hizmeti başarısız yöneticiler ve ekipleri neticesinde alamamış ve yine aynı başarısız yöneticiler sebebiyle su baskınlarıyla, (Başkanın tabiri ile)kör sineklerle, alt ve üst yapı sorunlarıyla, baş başa bırakılan, sosyal yardımlaşmayı bile adaletli bir şekilde gerçekleştiremeyen, dernekler ve odalar arasında ayrıma yol açan bir yönetim anlayışıyla karşı karşıyadır.

Vatandaşlarımızın bir kısmı, çevre, şehircilik, modern imar, modern toplu ulaşım, nefes alınabilir kent, daha yaşanabilir müreffeh bir şehir gibi konuları değil, ideolojik bakışı tercih eder. Bu ihtimalde, vatandaş tatmin olur fakat kent ve gelecek ölür.

Böyle bir bakış açısı hak mıdır? Tabii ki haktır. Ama kent ve gelecek için adil değildir.

Dolayısıyla kıymetli Lüleburgaz’ımızın güzel insanlarının, bir gün bunları göreceğini düşünüyorum. Zira Lüleburgaz’ın diğer şehirlerimizle kıyaslandığında, geleceğinin ve içinde bulunduğu durumunun yaşanabilirlik manasında pek parlak olmadığını görüyorum.”

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 18:08 tarihinde yazdırılmıştır.