Bugün yağmur yok

Yaklaşık bir haftadır sağanak yağışların etkisinde olan Lüleburgaz’da, hafta sonu yağışlar yerini güneşe ve parçalı bulutlu havaya bırakacak. Yağmurlar, hafta başında geri dönecek.
Bugün yağmur yok  

Lüleburgaz’da uzun süredir sağanak yağışların etkisindeydi. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, şiddetli ve hızlı olması nedeniyle kısa sürede Lüleburgaz’ı göle çevirmişti.

Şehir içinde su taşkınları yaşanırken, köylerde ekinler zarar görmüş, Lüleburgaz’ın çevresindeki şehirlerde dolu yağışları olmuş ve birçok şehir zarar görmüştü.

Lüleburgaz’da yağışlar, bugünden itibaren sona erecek. Hafta sonu yağış beklenmezken, önümüzdeki hafta başından itibaren Lüleburgaz yeniden yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; bugün ve yarın parçalı bulutlu havanın etkisindeki şehrimizde bugün hava sıcaklığı en yüksek 30, en düşük 14, yarın en yüksek 29, en düşük 15 olacak.

Yağış beklenen 22 Haziran Pazartesi günü ve 23 Haziran Salı günü ise termometreler en yüksek 28, en düşük 15 dereceyi gösterecek.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 20:46 tarihinde yazdırılmıştır.