Sis can alıyordu

Lüleburgaz’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Sis can alıyordu
Lüleburgaz’a bağlı Ceylanköy yakınlarında yaşanan trafik kazasında hatalı sollama yapan araç, karşıdan gelen otomobille çarpıştı.
Sabah saatlerinde meydana gelen kazada öndeki TIR’ı sollamak isteyen 39 NP 998 plakalı araç karşı şeritten gelen 34 AC 4023 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 39 NP 998 plakalı otomobilde bulunan Ahmet Özbay ve Fatma Özbay yaralandı. 34 AC 4023 plakalı araçta bulunan Mesut Yazıcıoğlu’da kazada yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla birlikte Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazadan yaralı olarak kurtulan Fatma Özbay’ın vücudunda kırıklar olduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi. Diğer yaralıların ise durumlarının ağır olmadığı belirtildi.
Yetkililerden yapılan açıklamada, kazada emniyet kemeri takılmamasının her iki tarafta da ağır yaralanmalar meydana getirdiği, emniyet kemerlerinin takılı olması durumunda kazayı hafif yaralarla atlatabilecekleri dile getirildi. Havada bulunan sisten dolayı meydana geldiği öne sürülen kazada araç sürücülerinin hızlarının da yavaş olması, olası bir faciayı önlemiş oldu. Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 16:40 tarihinde yazdırılmıştır.