Yeni Dünya'da, yeni umutlarla yine birlikteyiz !

Lüleburgaz Kent Konseyi, 2005 yılından bu yana Lüleburgaz'daki sivil insiyatifin partilerüstü ve vatandaş odaklı yaklaşımının çatı kuruluşu olma misyonuyla hareket etmektedir. Bu anlamda kentimizde yaşayanların sorunlarına ve isteklerine ortak akıl çerçevesinde yaklaşmakta, gerek kamu kurumları gerekse sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak çözümlerde rol almaktadır.
Yeni Dünya'da, yeni umutlarla yine birlikteyiz !  

            Yaşadığımız pandemi süreci sebebiyle bir süreliğine de olsa saha faaliyetlerinden uzakta geçirilen günlerde, yaşanan olumlu gelişmeler ve normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yeniden kent halkına yönelik fikirlerimizi hayata geçirmek üzere yola çıkıyoruz.

 

            Pandemi sürecinde, aslında toplum kültürümüzün en önemli parçası olan yardımlaşma ve dayanışmanın güzel örneklerini hep birlikte yaşadık. Bundan sonra da aynı farkındalıkla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkı sunabilmek adına yeni bir projeyi siz değeli kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz.

 

            Lüleburgaz Kent Konseyi olarak, "Kültür"ün soyadı olduğu kentimiz Lüleburgaz'da Konseyimiz bünyesinde oluşturulacak ekip ile bir tiyatro oyununun hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Bu kapsamda pandemi sonrasında sahnelenmek üzere hazırlanan oyundan elde edilecek ayni ve nakdi gelirlerin, sistemli bir şekilde bir yardım faaliyetlerinde kullanılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir nebze yardım amacıyla kullanılması hedeflenmektedir.

 

            Bunun yanı sıra sergilenecek oyunun gerek kentimizde gerekse civar il ve ilçelerde sergilenerek hem kentimizin tanıtımına katkı sunulacak, hem de kent hayatında önemli bir yeri olan tiyatro gösterileriyle kentin kültürel ihtiyacını karşılamaya kentimizdeki pek çok tiyatro gruplarıyla birlikte katkı sunulacaktır.

 

            İnsanını ve kentini sevenler olarak, hem kültürel hem de sosyal dayanışma örneği olan projenin fikirden eylem imecesine dönmede tüm üye paydaşlarımızın ve kent halkına bu projede yer almalarından duyacağımız mutluluğu paylaşmak isteriz.

 

            Kamuoyuna saygılarımızla.

 

            Lüleburgaz Kent Konseyi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 01:10 tarihinde yazdırılmıştır.