Kırklareli CHP maske dağıttı

Dünyada ve ülke genelinde etkili olan CORONAVİRÜS COVİT salgını nedeniyle açıklanan pandemi tedbirleri arasında kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı en belirgin tedbirler arasında yer almıştı.
Kırklareli CHP maske dağıttı  

Kırklareli Valiliği tarafında da maske kullanımının Kırklareli sınırları içerisinde açık alanda herkes tarafından kullanılması zorunlu tutulması nedeniyle maske Kırklareli halkının kullandığı vazgeçilmez eşyalar arasında yerini almıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanlığı 29 Mayıs 2020 Cuma günü Kırklareli il merkezinde maske dağıtımı yaptı.

CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nın organize ettiği maske dağıtımına   CHP Kırklareli Vekilli Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı, CHP Kırklareli  İl Gençlik Kolları, CHP Kırklareli İl Kadın Kolları, CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları katıldı.

CHP Kırklareli İl Başkanlığı tarafında  dağıtımı gerçekleştirilen maskeler 29 Mayıs 2020 Cuma günü sokağa   çıkma iznini kullanan 15-20 yaş arası gençlere de verildi.


Kırklareli caddelerinde esnafa ve sokağa çıkması serbest olan kişilere dağıtılan maskeler aynı zamanda sanayi sitelerinde de dağıtıldı.

CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nın maske dağıtım çalışması hakkında açıklama yapan  CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer  “Corona virüs salgını nedeniyle ciddi bir maske tüketimi olmakta. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Örgütü olarak halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu eşya haline gelen maskeleri ulaşabildiğimiz kadar hemşerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde dayanışma içerisinde olabileceğimiz her türlü faaliyeti destekliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz maske dağıtımı da bir dayanışma örneğidir. Maske dağıtımımıza katkı sağlayan gençlik ve kadın kollarımıza, Merkez İlçe Başkanlığımıza ve bölge Milletvekilimiz Vecdi Gündoğdu’ya teşekkür ederim” dedi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 11:35 tarihinde yazdırılmıştır.