Örnek muhtar verdiği sözü tuttu

Kırklareli Merkez’e bağlı Kocahıdır Köyü Muhtarı Mustafa Uygun, Atatürk Büstünü kısa sürede inşaa etti
Örnek muhtar verdiği sözü tuttu  

 Kırklareli Merkez’e bağlı Kocahıdır Köyü Muhtarı Mustafa Uygun, İl Özel İdaresi destekli Atatürk büstünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yetiştirdi.


       Muhtar Uygun, Atatürk büstünün çevre düzenlemesi ve ışıklandırmasını 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesine kadar yaparak tamamlayacağını belirtmişti.


  Köy Muhtarı Uygun, Büyük Önder Atatürk Büstü'nün yapımına destek veren başta Kırklareli Valisi Osman Bilgin  olmak üzere İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve katkısı olan diğer yetkililere teşekkür etti.

   Atatürk büstünü köy konağı önünde 23 Nisan öncesine kadar hazır ettiklerini, geri kalan ışıklandırması ve çevre düzenlemesini ise 19 Mayıs Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na  kadar yapmayı hedeflediklerini belirten Uygun, ''Ne söz vermişsem birebir yerine getireceğim. Bu benim muhtarlığımın ilk icraatı. Yeni projelerimiz de var. Köye kamera sisteminin kurulması, çok amaçlı salon yapmak gibi çalışmalarımız olacak. Sokak aralarındaki bozulan yollar onarımdan geçirilecek. Belki de yeniden yapılacak. Atatürk'ün ifade ettiği gibi 'Köylü milletin efendisi'. İşte bizde bu desturla yatırımlarımızı tek-tek yapacağız'' dedi.
 

 Uygun, yaptığı ve yapacağı hizmetlerde köy sakinlerinin kendisine destek verdiklerini de kaydetti.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 21:31 tarihinde yazdırılmıştır.