Vali Osman Bilgin, Ramazan bayramını kutladı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Ramazan bayramı olması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Vali Osman Bilgin, Ramazan bayramını kutladı  

Ramazan ayının sevgi, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını pekiştirdiğinin altını çizen Kırklareli Valisi Osman Bilgin mesajında şu ifadeleri kullandı;”Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında gelen ve toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi ve saygının katmerleştiği, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerimizdir.

 

Bu sebeple, iyiliksever ve faziletli Milletimizin özünde, kültüründe, inancında var olan; onun gönül zenginliğini yansıtan; sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi daha da pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak bu eşsiz vatanımız için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği en güçlü şekilde göstermeye devam etmeliyiz.

Unutulmamalıdır ki; sevinç ve neşe günleri olan bayramlar paylaştıkça anlam kazanır. Bu mübarek günlerde beraber gülmeli, sıkıntıları beraber paylaşmalı, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının Ülkemize,  Milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 04:31 tarihinde yazdırılmıştır.