Vali Bilgin’den hayırseverlere teşekkür

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, korona virüsle(Covid-19) mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayni yardımda bulunan hayırsever kişi ve kurumlara teşekkür etti.
Vali Bilgin’den hayırseverlere teşekkür  

Tüm dünyanın korona virüs salgını nedeniyle zor zamanlardan geçtiğini, ülkemizde de devletimizin imkanlarını seferber ederek vatandaşlara destek olduğunu, “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasıyla birlik ve beraberlik duygumuzun doruk noktasına ulaştığını ifade eden Kırklareli Valisi Osman Bilgin “İl genelinde de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayni yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz,  işadamlarımız ve firmalarımız Valiliğimiz koordinesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubumuza ulaşarak ayni yardımlarıyla 10 bin adet gıda kolisi ve çeşitli ihtiyaçları barındıran paketleri içerisinde bulunduğumuz ve manevi iklimiyle 11 ayın sultanı olan ramazanda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşmasına vesile oldular” diye konuştu.

Vali Bilgin ilimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ayni yardımda bulunan; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minzolmaz, BOMANTİ Hayvancılık Tarım İç Ve Dış San.Tic.A.Ş, BİLTEKS Çorapçılık San.Tic.Ltd.Şti, MARATON Tarım Mak. Oto. Ltd. Şti, YAVUZ Aydınlatma Ltd. Şti, BESTER Tarım Ve Hayvancılık A.Ş, SELEDA Biyogaz Enerji San.Tic.A.Ş, Ali Osman BİLGİN, LİMAK Çimento San.Tic.A.Ş, RADİAL İnş.Turizmsan.Tic. A.Ş, NOVA Plastik San.Tic.A.Ş, SUNAL Şekerleme (Ali Sunal), EROĞLU Ticaret, SANSET Gıda TrzmSan.Tic. A.Ş, KIRKLARELİ SANAYİ VE TİCARET ODASI, Siyami ASLAN, HANIMELİ Çifliği, ASILBEYLİ Muhtarlığı Ve Pazarcı Esnafı, MUTAFOĞLU Değirmencilik San. Ltd.Şti, KIZILAY KIRKLARELİ Şubesi, ARVEN İlaç San. Tic. A.Ş., KOLOĞLU Holding, Tarık DÖKMEOĞLU, Erhan CEYLAN, KIRKLARELİ TİCARET BORSASI KADIN GİRİŞİMCİLERİ ve  KIRKLARELİ TİCARET BORSASI’na teşekkür ederek, hayırlarının devam etmesi dileğinde bulundu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 06:44 tarihinde yazdırılmıştır.