Kaymakam Kaya’dan 19 Mayıs kutlama mesajı

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olması dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Kaymakam Kaya’dan 19 Mayıs kutlama mesajı  

19 Mayıs’ın Atatürk tarafından gençliğe armağan edilmesinin büyük anlamlar ifade ettiğini söyleyen Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, mesajında  “Sevgili Gençler, Değerli Lüleburgazlılar,

19 Mayıs sadece Türk milli kurtuluş hedefinin başlangıcı değil, Yeni Türk devletinin çağdaş değerlerle gelişmiş milletler ailesi içerisinde yerini almasının ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin başlangıcının adıdır.

19 Mayıs 1919 tarihinin Atatürk tarafından Gençliğe armağan edilmesi büyük anlamlar taşımaktadır. Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Bu nedenle gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. İçinde bulunduğumuz yüzyılın güçlü ve saygın Türkiye’si gençlerimizin omuzlarında yükselecektir.

Bu yıl Pandemi sebebiyle meydanlarda buluşamasak da biliyoruz ki tüm Türkiye bu büyük günün gururunu yaşamaktadır ve bayramını hep birlikte yine coşkuyla kutlayacaktır.

Bugün Bayrağımız hür olarak vatan toprakları üzerinde dalgalanıyorsa, bunu borçlu olduğumuz büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gençlerimizin ve Lüleburgaz halkının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.  Sevgi ve saygılarımla” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 07:41 tarihinde yazdırılmıştır.