Gönüllü Anneler, çocuklara bayramlık dağıttı

Lüleburgaz’da yardım faaliyetlerinde bulunan Gönüllü Anneler Grubu, yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık dağıttı.
Gönüllü Anneler, çocuklara bayramlık dağıttı  

Lüleburgaz’da gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle adını duyuran, topladıkları yardımları tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Gönüllü Anneler Grubu, Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık dağıtımında bulunarak çocukların neşe kaynağı oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Gönüllü Anneler Grubu Başkanı Münevver Ardagül “Biz Gönüllü Anneler olarak depomuzda yaklaşan Ramazan bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerimize ve çocuklarımıza bayramlık dağıtımına devam ediyoruz. Siz değerli yardımseverlerimiz sayesinde birçok çocuk ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin bu zor günlerde el birliği ile yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz. Rabbim hepinizden razı olsun. Bir anne için evladının yüzünün gülmesi dünyalara bedeldir. Bizim de sizlerin sayesinde birçok evladımız oldu. Bu iş gönül işidir. Sevgiyle yapılan her iş başarı getirir. Bizlere inanan, güvenen tüm yardımseverlerimize sonsuz teşekkürler ederiz” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 18:25 tarihinde yazdırılmıştır.