Vecdi Gündoğdu’dan Lüleburgaz ziyareti

CHP Kırklareli Meilletvekili Vecdi Gündoğdu, gerçekleştirdiği “Pandemi Dönemi Çalışma Ziyaretleri” kapsamında 14 Mayıs 2020 Perşembe günü Lüleburgaz’ı ziyaret etti.
Vecdi Gündoğdu’dan Lüleburgaz ziyareti  

Gerçekleştirdikleri pandemi dönemi çalışma ziyaretleri kapsamında Kırklareli’nin ilçelerini ziyaret ederek, CHP’nin ilçe teşkilatları, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla salgın döneminde vatandaşların yaşadıkları sağlık, beslenme ve ekonomik sorunları görüşen CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun 14 Mayıs perşembe günü durağı Lüleburgaz oldu.

“CHP’li belediyeler toplumun tamamını kucaklayan akılcı hizmeti, sevgiyle buluşturarak, geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor ” diyen Milletvekili Gündoğdu, CHP İl Başkanı Alaaddin Güncer ile birlikte CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İlçe Başkanı Devrim Gündüz ve partililerden Lüleburgazlı vatandaşların karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi alan Milletvekili Gündoğdu daha sonra Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Ahmetbey belediye başkanı Mustafa Altıntaş ve Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ı ayrı ayrı ziyaret ederek, vatandaşların salgın dönemi karşılaştıkları sağlık, beslenme ve ekonomik sorunlara çözüm yolu aradı.

“Belediyelerimizin sorunlara akılcı çözümler üreterek ve sorunları yerinde ve hızlı tespit ederek vatandaşların mağduriyetlerini sevgiyle gidermeye devam ettiklerini memnuniyetle gördük, mutluluk duyduk.” diyen Milletvekili Vecdi Gündoğdu pandemi sürecinde yaptıkları çalışmalar ve sorunlara çözüm bulma çabalarından dolayı Lüleburgaz Belediyesi, Ahmetbey, Büyükkarıştıran ve Evrensekiz belediye başkanları ile CHP İlçe ve belde örgütlerine teşekkür etti.

Bilim Kurulunun önerilerini eksiksiz yerine getireceklerini ifade eden CHP Kırklareli Milletvekili vecdi Gündoğdu, vatandaşlardan maske takmaları, fiziksel mesafelerini korumaları ve evde kalmalarını rica etti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 13:29 tarihinde yazdırılmıştır.