Atatürk Mahallesi Semt Pazarı açılıyor

Lüleburgaz Atatürk Mahallesi’nde yapımı bir süredir devam eden ve şehrimizdeki 3. pazar yeri olan Atatürk Mahallesi Semt Pazarı’nda hazırlıklar tamamlandı. Semt Pazarı, 19 Mayıs’ta hizmete girecek.
Atatürk Mahallesi Semt Pazarı açılıyor  

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pazartesi günü gerçekleştirilen tek kompenant çizgi çalışmasının ardından hazırlıklar tamamlandı. Atatürk Mahallesi’nde 3 bin 280 metre kare alana inşa edilen Semt Pazarı,19 Mayıs Salı günü gıda pazarı ile hizmete açılacak. Haftanın 3 günü hizmet verecek olan pazarda Salı günleri gıda, Perşembe günleri tuhafiye ve tekstil, Cuma günleri üretici pazarı kurulacak.

Salı, Perşembe ve Cuma günleri balıkçı esnafı da vatandaşa hizmet verecek. Semt pazarında son düzenlemeye göre 132 gıda, 118 tuhafiye ve tekstil, 74 üretici ve 11 balıkçı tezgahı olmak üzere toplam 335 tezgâh açılacak.  Ayrıca mevcut alanda çocuklar için 795 metre karelik 2 oyun alanı da  bulunuyor.

Lüleburgaz’da kurulan 3. Pazar Yeri olma özelliği taşıyan Atatürk Mahallesi Semt Pazarıyla, Lüleburgaz’da haftanın her günü pazar kurulmuş olacak.

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç “ Lüleburgaz halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlı olsun. Esnafımıza bol kazançlar dilerim” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 23:12 tarihinde yazdırılmıştır.