19 Mayıs coşkusu satranç turnuvasıyla yaşanacak

2019 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenecek online satranç turnuvasıyla kutlanacak.
19 Mayıs coşkusu satranç turnuvasıyla yaşanacak  

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl korona virüs salgını nedeniyle her zamanki coşkusunda kutlanamayacak. Salgın nedeniyle bayramın online platformlardan gerçekleştirilecek etkinlik ve turnuvalarla kutlanması için hazırlıklar yapılıyor.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak online satranç turnuvası düzenlenecek.

Türkiye’nin dört bir yanından tüm satranç sporcularının katılım sağlayabileceği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvası, Chess.com Online Satranç Platformu üzerinden 19 Mayıs 2020 Salı günü tüm illerde eş zamanlı olarak saat 15:00’ de başlayacak.

Chess.com platformundan kullanıcı adını oluşturan sporcular, http://kirklareli.tsf.org.tr/ linkinden turnuvaya çevrim içi kayıtlarını yapabilecek.

Çevrimiçi kayıt esnasında chess.com kullanıcı adlarının doğru bir şekilde yazılması chess.com üzerinden kullanıcı isimlerinin doğru şekilde yazılması gerekiyor. 17-18 Mayıs tarihlerinde chess.com hesaplarından kullanıcılara gelen bildirimlerde yer alan kullanıcının iline ait 19 Mayıs Turnuvası davetini kabul ederek kayıt işlemleri tamamlanacak.

Onay sürecinin ardından kullanıcı isimleri kayıt listesinde görünecek.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 02 Mayıs 2024, 00:42 tarihinde yazdırılmıştır.