Klinikten açıklama

Lüleburgaz’da yerel basına haber olan yaralık köpek ARES’i tedavi eden klikten dün yayınlanan haberimizin ardından açıklama geldi.
Klinikten açıklama  

Lüleburgaz İstanbul Caddesi üzerinde hizmet veren Dosta Veteriner Kliniği sahibi Ertan Çolak yaptığı açıklamada  ARES’in tedavisi kliniğimde yapıldı. Konu ile ilgili açıklama  yapan sivil toplum örgütü temsilcileri konu ile ilgili kaygı duymamalıdır. Yerel basınımızda yer alan  haberde kurum yetkililerinin kaygılarını dile getirmişlerdir. ARES’in  tedavisi sırasında belediye tarafından hiçbir uygulama ve masraftan kaçınılmadı.

Belediye görevlileri Veteriner  hekim Metin Bey ve Anıl Bey, Ares in tedavisi sırasında her gün bilgi aldılar ve gereken ne ise yapılacağını defalarca bildirdiler. Bana  defalarca Ares ile ilgili rapor istediklerini söylediler ve bu konuda acımasız olmamı, ne gördüysem olduğu gibi yazmamı bir çok kere söylediler. Lüleburgaz Belediye başkanı Dr. Murat Gerenli  beni makamına çağırdı ve kesinlikle eksiksiz bir rapor istediğini söyledi. Gereken bütün bilgileri orda da verdim. ARES in hastalığının bütün aşamaları birçok kez görüntülendi ve bir çok videosu var. Yani rapor istememek hiç mantıklı bir durum değildir. Rapor için yapılan haber doğru değildir ve haksızlık olmuştur. Bu konunun doğru bilinmesinde yarar vardır. Bu nedenle böyle bir açıklama yaptım” dedi.

 

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 18:38 tarihinde yazdırılmıştır.