Gönüllü Anneler, yüzleri güldürdü

Lüleburgaz’ın yardımsever annelerini buluşturan Gönüllü Anneler Grubu, Altıyol ve Kuştepe’de ki annelerin yüzlerini güldürdü.
Gönüllü Anneler, yüzleri güldürdü  

Lüleburgaz’da “İyilik Bulaşıcıdır” sloganıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım faaliyetlerinde bulunan ve gönüllü yardımseverlerden oluşan Gönüllü Anneler Grubu,  anneler günü olması dolayısıyla hayırsever vatandaşların kendilerine ulaştırdığı yardımları Altıyol ve Kuştepe’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Lüleburgaz’ın hayırsever İş Adamlarından Mahmut Erdal aracılığıyla kendilerine gelen yardımları annelere ulaştırarak gülümseme sebebi olan Gönüllü Anneler Grubunun Başkanı Münevver Ardagül “Bugün anneler günü ve biz güzel gönüllü annelerimizle birlikte oradaki ihtiyaç sahibi annelerimizin de anneler gününü kutlayarak sizlerden gelen hediyeleri o güzel insanlara ulaştırmanın huzuru ile günümüzü tamamladık. Rabbim tüm güzel yürekli insanlardan razı olsun. Kıymetli abilerim Mahmut ve Ahmet Erdal’a da tüm gönüllü anneler adına çok teşekkür ederim. Bu zamanlarda birlik beraberlik içinde olmak gibisi yok.” dedi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 08:33 tarihinde yazdırılmıştır.