Siyami Aslan’dan Milli Eğitime maskelik kumaş yardımı

Türkiye genelinde Haziran Ayı’nda yapılacak olan YGS ve LGS sınavlarında öğrencilere maske takma zorunluluğu getirildi.
Siyami Aslan’dan Milli Eğitime maskelik kumaş yardımı  

Bunun üzerine Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’de Lüleburgaz’da bu sınavlara girecek olan yaklaşık 5 bin öğrenci için maske temin etme çalışmalarına başladı.

 

Bunu duyan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili İşadamı Siyami Aslan, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 5 bin maskelik kumaş yardımında bulundu.

 

Yardımın çok önemli olduğunu belirten Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, biz de Lüleburgaz’da Halk Eğitim Merkezi ve Meslek Liseleri gibi kurumlarımızda bu kumaşlarla maskeleri üretip sınava girerken öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtacağız. Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hayati derece yardımda bulunan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili İşadamı Siyam  Aslan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ın bürosunda bir araya gelen Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ve İşadamı Siyami Aslan, YGS ve LGS sınavlarında Lüleburgaz’da öğrencilere maskelerin ücretsiz olarak verileceğinin de müjdesini verdi.

 

Ertan BAYER 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 16:18 tarihinde yazdırılmıştır.