Kızılay 1200 adet pide dağıttı

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi Gündoğu ve İnönü Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlara 1200 adet pide dağıtımında bulundu.
Kızılay 1200 adet pide dağıttı Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi, Ramazan ayının başından itibaren belli aralıklarla şehrimizin tüm mahallelerinde halkımıza pide ikramında bulunuyor. Daha önce Dere Mahallesi ve Yılmaz Mahallesi sakinlerine 1200 adet pide ikramında bulunan Kızılay gönüllüleri, 8 Mayıs 2020 Cuma günü akşamı iftar saatinden önce Lüleburgaz İnönü Mahallesi ve Gündoğu Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlara 1200 adet pide ikram etti.

Ramazan ayı sonuna kadar tüm Lüleburgaz halkına pide ikram etmek istediklerini belirten Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız “ Bugün iki mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza 1200 adet pide dağıtarak yüzlerindeki gülümsemeye tanık olduk. Daha çok vatandaşımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Ramazan ayı sonuna kadar 7 bin pidenin dağıtımını gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz. Ramazan ayı geleneklerini de böylece yaşatmaya çalışıyoruz. Biz birlikte güçlüyüz.” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 17:21 tarihinde yazdırılmıştır.