Mama desteği Kent Konseyi’nden geldi

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi karşısında Umay Umay büfeyi işleten Hamit Akdeniz bir süre önce anneleri tarafından terk edilmiş 3 tane kedi yavrusuna bakmaya başladı.
Mama desteği Kent Konseyi’nden geldi  

Daha sonra bunu duyan bazı kişiler buldukları kedi yavrularını  Hamit Akdeniz’e getirdi. Hamit Akdeniz’de kendisine getirilen bu yavruları reddetmeyip bakmaya başladı.

 

Büyüyen yavrular kendisini terk etmeyince Hamit Akdeniz’in baktığı kedi sayısı 20 taneyi buldu.

 

Bu kedileri beslerken maddi zorluk çeken Hamit Akdeniz’in oğlu ve gelini daha önce kedi maması alabilmek için işyerlerinde mesai yapıyorlardı.  Ancak CORONAVİRÜS COVİT 19 tehlikesi çıkınca gelini işten atıldı. Oğlu da haftanın belli günleri çalışmaya başladı.

 

Bu durumda iyice zorlanan Hamit Akdeniz’in aklına mama desteği almak için Lüleburgaz Belediyesi geldi. Derdini anlattı ancak kendisine mama desteği verilemeyeceği cevabı geldi.

 

Bunun üzerine Gazetemizin Haber Müdürü ve CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ertan Bayer ile iletişim kuran Hamit Akdeniz sıkıntının çözülmesini istedi.

 

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ertan Bayer, de Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç ile iletişim kurarak Hamit Akdeniz’e kedi maması ulaştırılmasını sağladı.

 

Hayvan sever Hamit Akdeniz’e 15 kilogramlık kedi maması  dün Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç tarafından teslim edildi.

 

Sorunun çözüldüğü için çok sevindiğini belirten Hamit Akdeniz, “Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç’e ve bu işin çözülmesine aracı olanlara çok teşekkür ediyorum. Mamalar bittiği zaman yine getireceğini söyledi. Ne yapacağımı kara kara düşünüyordum. Sorun çözüldü. Çok sevinçliyim” dedi.

 

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 13:42 tarihinde yazdırılmıştır.