Kırklarelili yarışmacı yarı finalde

Vodafone tarafından düzenlenen “Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması: Ünkapanı Edition” a katılan Kırklarelili yarışmacı Muhammetcan Otu, yarı finale kalma başarısı gösterdi.
Kırklarelili yarışmacı yarı finalde  

Vodafone Freezone tarafından Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek için bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması”nda yarı final heyecanı başladı. “Ünkapanı Edition” konseptiyle düzenlenen ve 11 bini aşkın başvurunun olduğu yarışmaya katılan Kırklarelili Muhammetcan Otu, yarı finale katılmaya hak kazanan 10 yarışmacıdan biri oldu.

Korona virüs salgını nedeniyle yarı final aşamasını online olarak gerçekleştirilecek genç yarışmacılar, 15 Mayıs’a kadar online koçluk alacak.

Final aşaması 18 Haziran’da

Vodafone FreeZone YouTube kanalı ve Acunn.com’da yayınlanacak performanslar halk oylaması ve Ünlü Sanatçı Mustafa Sandal’ın puanı ile değerlendirildikten sonra 3 finalist belirlenecek. Yarışmanın finali 18 Haziran’da Mustafa Sandal’ın katılımıyla Vodafone FreeZone YouTube kanalından ve eş zamanlı olarak Acunn.com’dan canlı yayınlanacak.

Yarışmanın birincisi, Vodafone FreeZone desteğiyle, single ve klip çıkarma, ayrıca kendi YouTube kanalını açmak için gerekli danışmanlığı alma şansına sahip olacak.

Buğra KAYA

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 04:38 tarihinde yazdırılmıştır.