Futbola dönüş tarihi belli oldu

Temsilcimiz Lüleburgazspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig, diğer ligler ile birlikte 12-13-14 Haziran haftasında kaldığı yerden devam edecek.
Futbola dönüş tarihi belli oldu  

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir, önceki gün video konferans yöntemiyle yaptığı basın toplantısında korona virüs salgını nedeniyle ara verilen liglerin başlayacağı tarihi açıkladı. Başkan Nihat Özdemir’in açıkladığı tarihe göre ligler 12-13-14 Haziran haftasında kaldığı yerden devam edecek.

Buna göre Süper Lig, TFF 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig’in yanı sıra Bölgesel Amatör Ligler’de de verilen aranın ardından futbol hasreti sona erecek.

Lüleburgazlı Futbolseverler, Bölgesel Amatör Lig(BAL) 11.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor’u , Vizespor’u, TFF 2.Lig’de mücadele eden Kırklarelispor, Ergene Velimeşespor gibi bölgemiz takımlarını tekrar izleme fırsatı bulacak.

TFF Başkanı Nihat Özdemir yaptığı toplantıda liglerin oynanması için aldıkalrı tarihi Sağlık Bakanlığına ve Bilim Kurulu’na ileteceklerini ortak alınacak bir karar doğrultusunda liglerin nasıl oynanacağının belirleneceğini söyledi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 02:12 tarihinde yazdırılmıştır.