Başkan Gerenli, Hıdrellez Bayramını kutladı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, baharın gelişinin müjdecisi olan 5 Mayıs Hıdrellez Bayramı’nı yayınladığı bir videoyla kutladı.
Başkan Gerenli, Hıdrellez Bayramını kutladı  

Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgazlılara şöyle seslendi “ Sevgili Lüleburgazlılar; baharın gelişini, ağaçların çiçeklerine kavuştuğunu, doğanın yeşile büründüğünü müjdeleyen Hızır ile İlyas’ın buluştuğu bu hıdrellez gününde hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sağlıklı olmanın, birlikteliğin ve paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu derinden hissettiğimiz bu günlerde yaşama ve geleceğe dair umutlarımızı koruyoruz.

Biliyoruz ki en kısa zamanda hayatımız doğanın canlanarak tekrar yaşam bulduğu bu hıdrellezde olduğu gibi yeniden renklenecek ve güzelleşecek. Birlikteliğimiz daha da güçlenecek. Bu inançla özlediğimiz baharı karşılayan, Türk dünyasının en önemli kültür ve miraslarından biri olan Hıdrellez Bayramınızı en samimi duygularımla kutluyorum. İçimizi ısıtan güneşin enerjisi, içimize çektiğimiz baharın kokusu yarınlar için umudumuz olsun. Hayalleriniz hayat bulsun, tüm dilekleriniz gerçek olsun.”

Haber Buğra Kaya Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 01:17 tarihinde yazdırılmıştır.