Gençlik Merkezi’nden 3 yeni polis adayı

Lüleburgazlı gençler, Sokollu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi tarafından verilen ücretsiz Polis Meslek Eğitim Merkezi(POMEM) sınavlarında başarı gösterdiler.
Gençlik Merkezi’nden 3 yeni polis adayı  

Polis Meslek Eğitim Merkezi(POMEM) tarafından yapılan26.dönem polis aday sınavı sonuçlandı. Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi’nin ücretsiz verdiği POMEM kurslarına katılan Turgut Aydın, Mert Çanta ve Burak Biltekin, sınavda gösterdikleri başarıyla polis adayı olmaya hak kazandılar.

Sokollu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Giden Özçelik ve Antrenör Adnan Tayfun yaptığı açıklamada “Öncelikle vatanına, bayrağına aşık gelenek, görenek ve milli değerlerimize sahip çıkacak genç polis adaylarımızı kutluyoruz.

Yolunuz açık olsun.

Zor günlerden geçtiğimiz, canımızın sıkıldığı, bunaldığımız bu dönemde Gençlerimizden yüzümüzü güldüren ,umutlarımızı arttıran ve bizleri gururlandıran haberler gelince içimiz sevinç ,huzur ve ilk günkü hevesle yeniden başlama isteği ve aşkıyla doluyor.

Sevgili gençler bizlere verdiğiniz sözü hiç unutmayın!

İyilikler paylaşıldıkça çoğalır sizlerde hep iyiliğe vesile olanlardan olmayı ihmal etmeyin. Desteklerini bizden hiç esirgemeyen İl Müdürümüz Emrah Yüksel Babuşcu'ya ve İlçe Spor Müdürümüz Tuncay Akgöl 'e çok teşekkür ediyorum” dediler.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 18:50 tarihinde yazdırılmıştır.