LTSO ve Denizbank’tan kobilere büyük nefes

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) ve Denizbank Lüleburgaz Şubesi, koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Nefes Kredisi’ni hayata geçirdi.
LTSO ve Denizbank’tan kobilere büyük nefes  

Denizbank; Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlandırılmasına katkı sunmak amacıyla, Cumhurbaşkanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonuyla yürütülen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesinde katılımcı banka olarak yer aldı.

Esnafın ve küçük işletmelerin ihtiyaçlarına kolay, hızlı ve uygun maliyetle çözüm sunma amacını taşıyan Denizbank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yeni bir anlaşma imzaladı.

Anlaşmaya göre; TOBB ve KGF desteğinde yıllık yüzde 7,5 faiz oranı ile kredi kullandırıp, KOBİ’lere nefes aldıracak. Kredinin, 2020 senesinde 6 ila 8 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak, geri ödemesi ise 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ve Denizbank Lüleburgaz Şubesi Müdürü Ayhan Dinçer gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından; üye işletmelerin finansman ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla TOBB öncülüğünde Nefes Kredisi’nin hayata geçirildiğini duyurdu.

Buna göre; odaya kayıtlı üyelerden cirosu 0-3 milyon TL olan işletmelere 50 bin TL, 3-25 milyon Tl olan işletmelere 100 bin TL’ye kadar finansman desteği sağlanacak.

LTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cebelli ve Denizbank Şube Müdürü Ayhan Dinçer, hayata geçirilen kredinin Lüleburgaz ve Vize’de faaliyet gösteren kobiler için hayırlı olmasını diledi.

Lüleburgaz ve Vize şubelerinde oluşabilecek yoğunluğu azaltmak ve üyelere sağlıklı şekilde hizmet verebilmek amacıyla şube çalışma saatleri 09.00-17.00 olarak düzenlendi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 20:03 tarihinde yazdırılmıştır.